29 Aralık 2012 Cumartesi

İCON 10 CS HAŞERE İLACI TEL : 0533 664 27 59


TÜRKİYE'DE EN İYİ FİYAT BİZDE
İCON 10 CS 500 ML


SADECE : ......... TL + KDV

ALIŞ - VERİŞ İÇİN TIKLAYINIZ


 TEL :   0533 664 2759

ÜRÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Aktif madde 96.2 g/lt Lambda-cyalothrin koruyucu mikrokapsül içine hapsedilmiştir. Karasinek. sivrisinek ve hamamböceği, tahtakurusu gibi yürüyen haşerelere karşı rezidüel uygulamalarda kullanılır.
Kokusuz ve lekesiz olmasından dolayı okul hastane. restaurant. mutfak gibi kapalı alanlarda rahatlıkla kullanılır. Uygulama yapılan alanda 3 ay kalıcı etkiye sahiptir.
Biodegrasyona uğrayan tek mikrokapsül insektisitir. Doğada hızlı bio-degradasyonu nedeniyle. ekolojik olumsuz bir etkisi yoktur Uzun süre kalıcılığı olduğundan, haşereler tarafından yuvalarına kadar ilacın taşınması sağlanır. 75 ml ilaç, 10 lt su ile karıştırılarak 250 m2 alana atılır.
ICON 10 cs icon 10 cs etkili olduğu haşereler
•Alman hamamböceği -Blattella germanica
•Oriental hamamböceği-Blattaorientalis
•Amerikan hamamböceği -Periplaneta americana
•Pire-Siphonaptera
•Tahtakurusu-Cimex lectularius
•Karınca-Myrmica sp.,Formica sp., Lasius sp.,
•Karasinek-Musca domestica
•Sivrisinek-Anopheles sp. , Aedes sp. , Culex sp.
•ÖrÜmcek-Araneae sp., Solifugae sp., Amblypygi sp
•Kene-Ixodidae sp.,Argasidaesp., Nuttallelidaesp.
•Akrep -Scorpionida.
Mikrokapsülasyon nedir?
Mikrokapsülasyon, insektisitin çok küçük kapsüller içine hapsedilmesi işlemidir.
Mikrokapsülasyon nasıl çalışır?
Mikrokapsüllerin haşerelerle temasından sonra, bu kapsüller açılarak barındırdığı insektisit yavaşta dışarıya taşınır. Haşereler ilaçlanmış yüzeylerde gezerken mikrokapsüller vücuduna yapışır. Kapsül duvarından insektisitin salınımı oldukça yavaş olduğundan etki süresi de uzar. Haşereler genelde bacak ve antenlerini kaşıdıklarından, kapsülleri bütün vücutlarına yayarlar.
Böylece, insektisitin haşere vücudunda etkin bir biçimde dağılması sağlanır. Yine haşereler birbirlerinin bacak ve antenlerini kaşıdıklarından ve yürürken birbirlerine temas ettiklerinden kapsülleri diğerlerinin vücutlarına da bulaştırırlar. Bütün haşerelerin dinlendikleri belli yerler vardır. (çatlak, yarık, elektrik tesisatı vb.) Bunlar , buralarda toplanarak yavrularıyla ilgilenirler ve yiyecek depolarlar.
Bu şekilde insektisit haşerelerin yuvalarına da ulaşmış olur ve tam etki sağlanır.
Etki Şekli Icon 10 CS etkisini;
a) Kontakt (temas) yolla,
b) Mide ve solunum sistemi zehiri olarak gösterir.
Bu etkisini, kolinesteraz aktivitesini inhibe iderek ve kolinerjik sistemi hızlandırarak sağlar.
Icon 10 CS haşerelerin ergin ve genç formlarına ve akarlara karşı etkilidir. Memeliler, Icon 10 CS`yi hızlı bir şekilde ve tamamen hidrolije eder.
Haşere vücudundaki hidroliz ise oldukça yavaştır.
Bu da haşerelere karşı yüksek derecedeki ve geniş spektrumlu etkiyi, buna karşılık düşük memeli toksisitesini açıklamaktadır.
Bunlara ek olarak; lambda-cyalothirinin mikrokapsÜle edilmesiyle memeli toksisitesi önemli ölçüde düşürülmüştür.
Diğer tarafta Icon 10 CS`nin rezidüel etki süresi uzamıştır. Kapsül duvarından salınan lambda-cyalothirin, tamamen tüketilinceye kadar haşereleri öldürmeye yeterli olmaktadır.
Haşereler; bacak ve antenlerine yapışan kapsülleri yaladığında, yutulan ilaç öldürücü etki göstermektedir. Haşere Vücudu ile temas eden kapsüller yutma olmaksızın da kontakt yolla öldürücü etki gösterir. Kronik Toksisite: Fare, rat, köpek ve maymunlarda yapılan 2 yıllık kronik toksisite çalışmaları Icon 10 CS`nin KANSEROJEN etki oluşturmadığını göstermiştir.
Mikrokapsüllerin İnsan Solunum Sistemine etkisi Var mıdır?
Icon 10 CS Mikrokapsüllerinin büyüklüğü 20 ua yakın olduklarından 10 udan büyük partiküllerin geçişine izin vermeyen solunum sisteminden emilip kana karışmaları sÖz konusu değildir.
Özellikleri Kokusuzdur Özellikle; hastane, otel, restoran, kamu, ulaşım veya besin işletme birimleri gibi hassas yerlerde koku en Önemli şikayetlerin başında gelir.
Icon 10 CS`nin fark edilen bir kokusu olmaması ve güvenle kullanılması üç özelliliğinden dolayıdır. Aktif madde koruyucu mikrokapsül içinde saklıdır.
Aktif madde çok saf halde bulunur. Formülasyondan kokusuz solventler kullanılmıştır.
Ekonomiktir Sık uygulama gerektirmez. Uygulama yapıldıktan sonra 5-6 ay süren uzun etkisi vardır.
Leke ve Kalıntı Bırakmaz: Su ile karıştırılıp kullanılan toz insektisitlerin aksine Icon 10 CS bu tür partiküller içermez ve bundan dolayı uygulamadan sonra leke ve toz kalıntıları bıraktığı görülmemiştir.
Emülsifiye inseksitlerin de aksine, içerisinde uygulama yüzeyinde kimyasal reaksiyona yol açabilecek maddeler yoktur.
Her yüzeyde rahatlıkla uygulanabilir.
Çevrecidir: Doğadaki hızlı biodegradasyonu nedeniyle, ekolojik anlamda olumsuz bir etki sÖz konusu değildir.
Etkinlik ve Kalıcılık: HamambÖceği: Blattella germanica (Kalorifer bÖceği): Icon 10 CS, tahta yüzeylerde 9 aya kadar etkili olabilmektedir.
Değişik ısı ve nem koşullarında, yağlı ve kirli yüzeylerde yapılan uygulamalarda % 100`e yakın etki elde edilmiştir. Çeşitli mutfaklarda yapılan uygulamalarda da Icon 10 CS, 3 ay boyunca mükemmel bir etkinlik göstermiştir.
Çeşitli yerleşim birimlerinde yapılan uygulamalarda etki 18 hafta boyunca devam etmiştir.
Periplanata Americana: Icon 10 CS çeşitli tahta ve cam yüzeylerde 6 aya kadar etkili olmuştur. Çeşitli yerleşim birimlerinde yapılan uygulamalarda etki 18 hafta boyunca devam etmiştir. Mükemmel bir etkinlik göstermiştir.
Blatta orientalis (Karafatma): Tahta, Cam ve Boyalı yüzeylerde yapılan uygulamalarda Icon 10 CS yüksek oranda etki bulunmuştur.
Pire: Icon 10 CS, naylon ve yün halılar üzerindeki pirelerin ergin ve larvalarına 19 hafta süreyle etkili olmuştur. Saha koşullarında da etki en az 3 ay sürmüştür.
Tahta Kurusu: çimento, boyalı çimento, plastik, tahta ve boyalı tahta yüzeylerde uygulanan Icon 10 CS 12 hafta boyunca Cimex lecturalis`e karşı etki olmuştur.
Karınca: Tahta yüzeylerde Icon 10 CS ile temas eden Lasius niger türü karıncalar 24 saat içinde tamamen ölmüştür.
Sinek; Karasinek: Icon 10 CS, karasineğe de oldukça etkilidir. Tahta yüzeylerde bu etki en az 3 ay devam edebilmektedir.
Sivrisinek: Aedes aegypti ce culex papiense karşı yapılan çalışmalarda Icon 10 CS 3 ay boyunca % 100 mortalite sağlamıştır. Icon 10 CSnin sivrisinekler üzerindeki rezidüel etkisi 121 gündür.
Etki Alanı (Spektrumu) Geniştir: Icon 10 CS, kapalı mekanlarda sıklıkla görülen diğer haşerelere karşı etkilidir. Her türlü hamam böceğinin yanı sıra; pire, tahta kurusu, karınca, sinek, Örümcek akrep gibi haşerelere karşı güçlü etkisi kanıtlanmıştır.
Kullanım Şekli ve Dozu: Icon 10 CS, yürüyen haşerelerin bulunduğu veya çıkabilecekleri satıhlara, odaların karanlık köşeleri, dolapların arkaları, duvarlardaki çatlak ve kırıklar, süpürgelikler, lavabo, ambar, buzdolabı, soğutucu birimler ve kabinler ile boruların arkasına, altına veya buna benzer satıhlara uygulanır. Karışım haşerelerin gezindikleri ve saklandıkları yerlere yüzey ilaçlamasında yakın mesafeden (yaklaşım 40 cm kadar) püskürtülür.
Haşerelerin yoğun olarak bulunduğu alanlardaki kullanımlarda başlangıç dozunun yüksek tutulması Önerilmektedir. Daha sonraki uygulamalarda doz normal seviyesine indirilmeli ve periyodik olarak uygulama sürdürülmelidir.
Icon 10 CS`li yüzeyden geçen haşere, yüzeye tutulan mikrokapsüllere temas eder. Vücudunun çeşitli yerlerine yapışan mikrokapsüllerdeki inseksisit kısa bir süre sonra haşerenin ölümüne neden olur..
Icon 10 CS mikrokapsül yapımı ile her türlü yüzeyde mükemmel sonuç verir. Türkiye`nin tek biodegredasyona uğrayan mikrokapsül insektisiti olan Icon 10 CS bu Özelliği ile diğer insektisitlere göre daha etkili ve kalıcı çözümlerin yanısıra çevreci bir yapıdadır.
ICON 10 CS Aktif madde 96.2 g/lt Lambda-cyalothrin koruyucu mikrokapsül içine hapsedilmiştir. Karasinek, sivrisinek ve hamamböceği, tahtakurusu gibi yürüyen haşerelere karşı rezidüel uygulamalarda kullanılır.
Kokusuz ve lekesiz olmasından dolayı okul hastane, restaurant, mutfak gibi kapalı alanlarda rahatlıkla kullanılır.
Uygulama yapılan alanda 6 ay kalıcı etkiye sahiptir.
Biodegrasyona uğrayan tek mikrokapsül insektisitir.
Doğada hızlı bio-degradasyonu nedeniyle.
Ekolojik olumsuz bir etkisi yoktur uzun sÜre kalıcılığı olduğundan, haşereler tarafından yuvalarına kadar ilacın taşınması sağlanır.
-Halk Sağlığı ilaçları Sağlık Bakanlığı Ruhsatlı ve Dünya sağlık Örğütü WHO nun kullanılmasında sakınca olmayan,Aktif madde içeren ilaçlardır.



ÖDEME 




Ödeme ve Teslimat
Siparişler ön ödeme alındıktan sonra teslim edilir.

Nakliye seçenekleri:

  • Satış yerinde teslim
  • kargo yoluyla
    ADRES BİLGİLERİ DETAYLI OLMALIDIR.

Ödeme seçenekleri:

  • Nakit
    ÖN ÖDEME
  • Banka havalesi ile ödeme
    TÜRKİYE İŞ BANKASI - CİHAN GÜMÜŞ . İBAN : TR27 0006 4000 0016 1080 5495 96
  • Posta havalesi ile ödeme
    POSTA ÇEKİ HESAP NO : 11069133 CİHAN GÜMÜŞ





Böcek ilaçlama, hamamböceği ilaçlama, Çatı ilaçlama, Kömürlük ilaçlama, Kaloriferböceği ilaçlama, Apartman ilaçlama, ev ilaçlama, Fabrika ilaçlama, Otel ilaçlama, Pastane ilaçlama, Fırın ilaçlama, Restaurant ilaçlaması, Alışveriş merkezi ilaçlama, Mağaza ilaçlama, Servis Araçların ilaçlaması, Otobüs ilaçlama, Uçak ilaçlaması, Villa ilaçlama, Hastane ilaçlama, Sağlık Kurumu ilaçlama, İşhanı ilaçlama, Dershaneler ilaçlama, İlaçlama Servisi, Yurt ilaçlama,Piknik alanları ilaçlama,Kapalı Otopark ilaçlama,Yuva ilaçlama servisi,Sinema Salonu ilaçlama,Icon 10 CS,en ucuz Icon 10 CS,mersin Icon 10 CS Böcek ilacı ,hatay Icon 10 CS Böcek ilacı ,iskenderun Icon 10 CS Böcek ilacı,gaziantep Icon 10 CS Böcek ilacı,antalya Icon 10 CS Böcek ilacı,içel Icon 10 CS Böcek ilacı,fethiye Icon 10 CS Böcek ilacı,antakya Icon 10 CS Böcek ilacı,samsun Icon 10 CS Böcek ilacı ,ankara Icon 10 CS Böcek ilacı,diyarbakır Icon 10 CS Böcek ilacı ,istanbul Icon 10 CS Böcek ilacı,izmir Icon 10 CS Böcek ilacı,adana Icon 10 CS Böcek ilacı,tekirdağ Icon 10 CS Böcek ilacı,trabzon Icon 10 CS Böcek ilacı,van Icon 10 CS Böcek ilacı,diyarbakır Icon 10 CS Böcek ilacı,çanakkale Icon 10 CS Böcek ilacı,denizli Icon 10 CS Böcek ilacı,malatya Icon 10 CS Böcek ilacı,elazığ Icon 10 CS Böcek ilacı,kastamonu Icon 10 CS Böcek ilacı,bursa Icon 10 CS Böcek ilacı,kocaeli Icon 10 CS Böcek ilacı,izmit Icon 10 CS Böcek ilacı,dilovası Icon 10 CS Böcek ilacı,adapazarı Icon 10 CS Böcek ilacı,bolu Icon 10 CS Böcek ilacı,ankara Icon 10 CS Böcek ilacı,kayseri Icon 10 CS Böcek ilacı,konya Icon 10 CS Böcek ilacı,gaziantep Icon 10 CS Böcek ilacı,bodrum Icon 10 CS Böcek ilacı,muğla Icon 10 CS Böcek ilacı,aydın Icon 10 CS Böcek ilacı,şanlıurfa Icon 10 CS Böcek ilacı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder